dead!

this blog is not dead yet. haha. xtau nk update psl ape. ehh sebenanye byk je bende nk update. petom’s trip ke melaka aritu x update lg. spent time with petoms and petams at sg congkak x update lg. spent time ngan petom yg blk lmbt tgok robin hood kat sp x update lg. final day at mmu berkpop-day out bersame aten dan milah x update lg. final night at mmu gi mcD tlg erol jwb survey x update lg. xtau camne nk update sebabbbbbb …… XDE GAMBA !!! waaaa. gile loser. patotnye ade dah dlm pendrive tppp tah pendrive gile ni kate gamba tu xde plak waaa. so xyah update la. haha. kte mulekan idop baru skrg.

life selepas grad? ehh da grad kee. lom lg la. selagi result x kua selagi tu ko jgn nk memandai ckp da grad. tp harapnye result bagus dan ok la supaye bole grad. spjg 2 minggu kat umah ni aku melepak atas katil jela sambil tengok tv. sbb blkg bdn aku ni ha saket. mcm saket tulang idk why. tp 2-3 hr ni da kureng sket la. hrpnye ok la pasni. maybe stress melampau2 2-3 final weeks kat mmu tu kot terdrag smpai skrg hahaha over gile. ngan final exam nye ngan fyp submission nye ngan asek kua jenjalannye. adeh3. pk pon penat. xtau camne aku leh jd hyper sgt time tu. duri kate aku membele. demmm.

petom2 di rumah mane korg haaa. online la. ckp je aku x online. skrg aku de broadband tau hiahahaha. tp cam sux gile ok mxs broadband nih sbb siang slalu xleh connect. speed 0 like what the eff. mlm je bru leh connect. kalo camtu siang2 aku de emergency kene gak la tgu 10 mlm. nk tberak tgu malam tau x.

ok la pe aku membebel ni mentang2 da 2 bulan x blogging wakakaka. nk tido skrg !! ohh bpk la awal. kerna esok ade reunion girls sambest kat bukit belachan. ape kejajahnye la sampai ke bukit belachan nk wat reunion. nk bbq sgale. aku mmg x larat la nk bakar2 ayam okeh. aku leh tlg tgok je. kang pth lak tulang temulang aku ni ha. haha. ok nite nite!