my graduation day!

sebelom masok hall with duri and jenjen.

haha ketaq lutut nk amik scroll.

with parents.

with my beloved petoms.

with petoms and petams.

campak topi!

flowers and gifts! thank you soooo much 🙂

hmm mcm x caye da convo haha selama ni gi convo abg kakak aku je skali aku plak yg berconvo. tp almalang alnasib lah kerna time aku convo sorg pon x dtg! grr convo korg sume aku gi tau time kecik2 cenonet2 pon aku gi. nsb parents aku leh dtg kalo x adeh mau nye aku meratap dpn tun haha. anyway thx kpd petom2 dan petam2 anne dot intan nad emy aizat dan rowers2 cyart iqbal acap dan mr c kerna sudi dtg dan bg bunge dan hadiah lg hehe. thx juge kpd abah dan mak kerna bg bunge juge hehe. hm akhirnye penat lelah 4 taun blaja engineering yg cam gile ni terbalas jua. tidak mungkinlah aku akan sambung master ke phd ke utk mengadap menatang2 circuit coding sume ni lg ye. sekian timekasih. 🙂

and thanks to parents, family, lecturers, friends, and you :), for all the support throughout these years. xtau nk balas camne. TERIME KASIH jela yg mampu diucapkan hehe. nk open table, kije pon belom, hahhaha.

cr to sappy utk gmba2 diatas. nnt claim nando’s kat dot eh haha 😛 ok tpu jela.