just passed my driving license test.

………. at the age of 23 24 LMAO idek. don’t judge me peeps. it’s not that i’m doing this on purpose. it’s more to personal issue LOL i’m just kidding ofc. idek why so stop judging !! ohh and it was raining heavily today actually, thank god it stops raining when my turn came. haha. lucky much? kak jpj pon baik omg siap boleh tanye “pkai perfume pe ek? erm wangi” LMAO that’s a good start. i can borak2 chitchat with her then. klau x sampai abis test aku senyap je pastu die igt aku sombong pastu tros fail. nasib x hehehe. terer x aku bole pass. ckp terer cepat !! wkakaka.

hurm i’ve always complained about this 3 months of hectic life. being lifeless is not fun at all ok. i’m working on weekdays yet still need to wake up early on weekends for driving lesson. but but i’m so gonna miss my driving instructor, who is so nice, sobs, the other cikgu (even mcm gatal LMAO lantakla), makcik kantin, kakak kaunter, abg kaunter, cikgu qti muke garang nk mati tp cm gtl je etc LOL.

ngl i’m gonna miss this driving school sobs

yg penting dh habis. now bole la beli kete puahahaha beli kete cam beli kuih ye dak awukk2. the best part is duri xboleh ejek aku lagi wek wek !!

Advertisements
By mili mo Posted in myself

of working life.

erm yea i knw ckp nk update tp x update pon haha. so how’s work? erm well work is ok. not as osm as what ppl might think, working with (IBwut?) coz i’m working in a dept which i have to work with their client. and yes ofc working with client is ashdgsjslalhsgdjsgdjskl, sort of. currently i’m doing app support, which is to support all app provided by my IBwut for this one tele company (maxwut?). klau de problem, kenelah solve, klau xreti, escalate lah ape lg LOL. haha xphm? xyah phm.

pendekkate everyday buat bende yg same again and again. bgn pg gi keje, sampai opis bukak sume tab2 yg wajib ade (ym, foobar, tweetdeck, chrome, outlook, and sume app yg kene disupport) LOL perlulah yg bkaitan keje bukak plg last, sungguh x priority. erm everyday mesti aku la org first yg smpai opis kol 8 da sampai LMAO sbb pg2 gi keje tumpang sitot sampai lrt hehe so ikot la die pegi keje pagi2 with my other housemates yaniandey pika intan. sbbnye bebudak tm nih ade punchcard kol 8.30 haha mari gelak beramai2. tp kdg2 klau da liat sgt nk bgn tu mmg aku gi sendiri la tp lmbt mmg selambat2nye la, 9 or 10 br gerak haha. sbbnye xde specific time nk masuk keje kol bape, ikot suke ar tp pandai2 la idop kan jgnla dtg kol 11 blk nak kol 4 je mmg nk kene sepak ar tu.

keje well mcm td ckp tu la. klau ade case app tu down ke ape ke kene la solve. klau x reti escalate lah ape lg. tp pg2 mmg wajib ade 27462328 juta cases sbb sume case bodo2 dr supportcentre pon dorg nk escalate kat aku like watdetuutisdetuut. tp sbb aku mmg da boring xde keje sgt so aku tolong jela clearkan. baik x baik x. patot gaji dorg tu bg kat aku tau taakk grr. tp klau xde case boring la plak. smpai da xde bnd nk spazz haha klau time bz tu xtercukop2 mase nk spazz sampai ape jd kat tupiem arini pon xsempat nk amik tau *LOL tupiem tupiem tupiem tu jela ko tau*

hmm so tu lah die yer. btw skg aku dok umah sewa kat tmn melati dgn yani, pika, intan, nik. so pegi keje pg2 tumpat sitot smpai lrt then naik la lrt. blk pon same la. rumetku di rumah tu ialah yaniandey. dan aku tlh bjaye menspreadkan kpop ke dlm dirinye muahaha sape suro jd rumet aku. haa siap da blaja shupple dance i’ll be back tu xtahannn wkakaka. weekend plak  blk umah parents aku kat klang tu la ofc haha. but weekend pon still kene bgn subuh syapie sbb nk pegi driving class OTL mmg xde life yer !! hmm ye tau sape suro tua bangka baru nk amik lesen so whattt. da abis da pon btw, lg 2 minggu nk test jpj so wish me luck! 😀

oh btw twitter is like my blog now. i spill everything there, from random things to my rage on work life kpop etc everyday so that’s why i didnt blog much these days hehe. u can find me here:

twitter: @milimo_
tumblr: milimo.tumblr.com

haha perlu ar promot. erm yg kpop xyah la kan, larat plak ko nk ngadap kpop aku tu haha. ok pnt ar tulis blog asl dlu aku rajin sgt update haa ?? aku pon xphm ngan diri sendiri.

*LONG ENTRY IS LOOOOONGGG. specially dedicated to nodee yg suro cite psl keje haha nah amek.