petom satay station.

sesatay.

ahad lepas gi satay station bersempena hari  aku dan anney open table LOL nak gak ckp sini kannn. haaa sbg bukti ktorg da open table okeyyy kang de gak muke2 yg tuntut aku open table lg. mmg taaakk. gigih tau aku nk pi sini siap naik ktm lembap cam ninja tu grk dr umah panas tgahari bute kol 2pm (tupiem ftw) dah tu naik lrt ngan aney plak dr kl sentral pi tmn melati sbb aney mls nk drive/xtau jln or kedua2nye haha. pastu sitot amik ktrg then we olls gerak la bersame petom yg lain ke ampang. awal gile ok smpai kol 4 da tpacak dpn pintu kedai LOL ala2 first customer la kire. sbbnye aku mls nk lmbt2 kang kalo gi pas maghrib ke hape mmg tido sate station la jwbnye aku, xsempat nk blk klang. so pegi awal ok per, tea time la konon heheh. tea time mkn sate LOLWUT?

pepetam.

pepetom.

ular sesawa kekenyangan.

pas da order mengorder baru la pepetam dtg btw ade paru ngan aizart je. erol xde gi sabah kesiannn melepas la ko. xpela erol ko kan HENCIK HAIRUL kott komphem ko xherannye ktrg open table sate kan anney hahah. yg lain emie naip tah mane i also dont know. ha pas order sampai melantak la ape lgik xkan tgok je. sorg 10 cucuk xyah bebanyak. pastu sume pon da jd ular sawa tersandar kekenyangan maka kol 6.30 ktorg pon ciao la. tu lah saje update biro aktivit petom setakat ni. sekian tq.