fyp presentation and shutter island.

finallyyyyyy the presentation is done. hahah mcm mimpi je okk sume da abis. thesis da submit, presentation da abis. mimpi ke pe ni ?? *tepok tepok pipi*

amek gamba dpn lif je iskk.

ya habibi pon nk amik gamba. amekk.

well, presentation smlm mmg ok. moderator sporting kot. *erkkk*. MEMANG TAK LAAA. aksi tembak menembak spt biase mmg xleh dielakkan. mcm gune bazooka ok. peng peng peng dush dush dush. yg plg xleh blah, bole kate project ktorg ni x related ngan engineering ?? what the eff ?? hurmm lantak la. yg penting pasni edit plagiarism je pastu submit hard cover pastu setel. hiahaha. semoge pass (pass jela xkan bajet A+ kott) dgn jayanye aminnnn.

malam nye intan ajak tgok movie plak kat alamanda bsame duri, anne dan ella. haha bes gak nih aku pon x kose nk dok bilik teringat2 muke si *** tadik sambil wat muke kerek menghine ktorg arghh. tp cte ape itu kte xtau ye. skali masok movie ropenye cte shutter island. leonardo dicaprio and mark ruffalo jd hero. ciss cite org gile ropenye !! adoyai. dah la aku saket otak dr siang td. makin saket otak aku. iskk.

cite ni psl leonardo dicaprio sbg edward daniels, seorang us marshal yg tgh investigate psl org gile (rachael solando) yg lari dr hospital gile (ashcliffe hospital) kat shutter island ni ngan ditemani partner die iaitu chuck. pastu kat sane dorg interview la sume org kat hospital gile tu utk cari rachael ni. hahah. pastu die rase hospital ni wat pembedahan otak utk org gile kat sini supaya sng nk control dorg. sambil tu die pon carik andrew laeddis, org gile yg duduk kat sni yg bunuh wife die dlu (dolores chanal). pastu die pon rase sume org kat pulau tu sebenanye jahat and berpakat nk tuduh die gile supaya die xleh keluar dr pulau tu and sebarkan pasal bedah2 otak ni.

sebenarnye, die lah org gile yg sebenar. die lah andrew laeddis. die gile pas bunuh wife die sbb wife die pon gile gak gi lemaskan 3 anak dorg kat tasik. mmg dlu die us marshal tp pas die bunuh wife die tu die da gile kot. tros masok hospital gile nie. tp die masih prasan yg die tu us marshal and nama die plak jd edward daniels. si chuck tu plak yg kononye partner polis die tu, sbenanrnye doktor gile die. wkakaka. dorg saje je blakon and plot drama ni supaye die igt balik and x gile dah. tp malangnye x bjaye. die tetap gile di akhir cerite. so tpakse la dorg amik die dan xtau la bwk gi mane. cam nk kene hukum bunuh je. sbb die sebenanye org gile yg ganas dan asik cederakan org. ish ish kesian. ngan aku2 skali jadik gile pas tengok cite ni. arghhhh. tp mmg best laa cite ni sbb ending yg sgt unpredictable.

Advertisements

karok & skin’s birthday.

when: last week (wednesday)
where: ioi + alamanda + oldtown
with: anne, yani, sitot, skin, duri, nad, emie, paru, erol, aizat
activities: karok + movie + celebrate besday skin + pool

tengok yani. lols.

i likeee this pic hahaha.

baru nk hapdet sbb baru dpt gamba dr sitot dakatot. fail la biro aktiviti camnih. ok first thing first. memule karok kat redbox ioi, happy hour, only rm9++ for 3 hours. patotnye 3pm smpai 6pm jela kan. tp yg bestnye kakak redbox tu kate smpai 8pm. wahh best nih. sanggup nih x tengok adnan sempit semata2 nk karok smpai kol 8. haha. tp i mmg puas hati la karok hari ni. sbb? sbb aku bole nyanyi lagu kpop tanpa sebarang masalah. sbb aku da siap print sume lyric yg aku nk nyanyi (romanized) muahaha. so xde la nyanyi lalala wuwuwu je. lols. tp kol 5.30 da blah da sbb skin nak gi bbq pastu. haha. kene la membuntut drebar.

sempat lagik amik gamba ngan pink panther.

time ni duri pon ade tp gamba yg ade muke die sume gegar2 haha.

pastu skin pon drop ktorg kat alamanda. tujuannye nk tgok adnan sempit. tic pkol 7.45. so xde la rempit semak nk tengok sekali kan. mungkin dorg tengok yg pkol 9pm kot. haha. lawak ah cite ni. patotla die da kutip rm7juta. skrg nk kumpul 1juta penonton plak. lg 100,000 camtu je lg. so sape2 yg suke dan cinte cite melayu (cthnye duri) pi la tengok adnan sempit lagi byk kali pon tape. bg ckop 1juta org. bole la lunaskan impian david teo. haha.

happy birthday! u are sooo tua.

haipp kene laa ade muke aku skali huehue.

the next agenda: skin’s birthday celebration. ha ni yg aku mls nk cite. sbb pjg citenye. dipendekkan cite, plan aslnye ialah kete 1 (aizat, paru, erol, yani, duri) akan pegi putra sentral utk anta yani sbb die punye bas pkol 10pm (nk blk kuala nerang weh). so kete 2 (emie, aku, anne, sitot, nad) akan pegi snow ice dlu. so nnt bile kete 1 da anta yani, baru ktrg roger skin suro dtg sini. seprais seprais la nih. tp mlg x berbau. terlepas bas la plak. so dorg merempit vroom vroom la anta yani gi bus stand s.alam plak. so kete 1 jela yg sempat celebrate birthday skin. setelah lebey kurang sejam barulah dpt celebrate. haha. skin pon dtg dgn clueless nye. happy birthday skin!

huaa ade lagi. huaa mlsnye nk taip. ceh cam la org pakse ko taip. grr. ok next! main pool plak kat sebelah oldtown tu haa. tunggu foreigner kanye west lembap plak main. time tu la die nk aja kwn die cara2 main pool kan. main cungkil je dah laa. masok gak pe. haha. so main la ktorg beramai2 6 org 1 table. seksa nk tunggu turn tau tak, seksa. pastu kete 1 yg da puas merempit ke s.alam td pon dtg join main skali. ha tambah lg 3 org. so jd la 9 org main 1 table. adoyai pening aku nk tunggu turn pening. pastu da foreigner putih sket blah, baru la separate main 2 table. hehe. puas ati aku.

anyway hari itu sgtlah memenatkan. nasib aku x krem. haha.