omnomnom.

went to seoul garden ou last weekend with yani and sitot coz aku dah mengidam kalah jenjen yg pregnant 5 bln haha. pick them up at lrt kj and then zass to ou. carik parking cam giler akhirnye dpt jgk dgn bantuan abg jage parking haha. then teros carik seoul garden yg ropenye dh tuka tmpt. ropenye sume tmpt mkn dh gi lg floor camtu ek lol i’m so noob bape kurun x pegi ou weh. sampai je teros la ngapngap omnomnom cam dinasor.

pas sume da bloated dan sebelom yani kuarkan balik sume yg telah dimakannye dn masak balik atas dapor tu hahah *euwww* maka kami pon keluar la dr situ. tgu plak erol yg handphone abis battery siap kene call gune public phone hahah. pastu gi watson bli brg. pastu erol sampai pastu sume blur xtau nk buat ape. xkn nk blk dh kot br pkol 4. so raja and ratu longkang ni pon sume suggest main bowling. =.= apekah maen bowling. layan jer la. padehal si erol ni br lepas balik dr main bowling ngan officemate. watdefish bdk ni obses gile maen bowling haha asl ko x wakil msia je haa LOL.

so sape yg mng. opkos la raja tak longkang yg bcite2 nk wakil msia tu haha. kalo x menang xtau la aku kan. no 2 yani. ehhhh camne bdk ni bole kalahkan aku. itu yg kte xtau haha. no 3 aku fuh nsb bek x last haha :p. no 4 sitot keukeu. so next activity, marilah kte karok pule! sobs =.=