petom’s day out.

memandangkan ade org (duriandy dakamesh) request utk aku hapdet blog, maka aku hapdetlah jua. wakaka bajet hot ar. sbnanye aku cam da xde mood nk berblog2 ni skrg haha sbb idop aku skrg slain tido, makan, tgok tv dan kpop maka tiada lainlah. xkan aku nk hapdet “hari ni aku mkn nasik lauk sambal sotong” xpon “hari ni aku tgok tv benci bilang cinta baim wong blakon tu” xpon “hari ni aku stalk laki2 kpop aku” blablabla. mcm nk kene sepak la plak kan. xpon kalo aku hapdet psl kpop nnt lg mcm nk kene sepak, xde bende lain, kpop3. org pon x paham so makanye aku active di tumblr saje lah utk hapdet kpop aku tu. maka threeb3ars pon dibiarkan tkontang kanting haha. ape intro pjg sgt aku nk cite psl petom’s day out sbnanye td.

so pd weekend lpas (minggu lpas punye lpas) bpk la lame, telah diadekan petom’s day out di midvalley ahha ape punye ayat nih. yg join cume aku, anne, sitot, intan, yani, erol encik hairul dan paru. nape ade 2 petam tersesat. lantak la. memule aku teman anne gi soping kain utk shawlattic die kat kamdar smntare tgu minah2 ni dtg. pastu dorg dtg tetibe ade paru plak tokojut mak. pastu ktorg pon gi la tgok eclipse tp ni da second time la kirenye aku tengok. xkisahlaa eclipse koott.

pas movie gi melantak kat food court the gardens plak. aku ngan anne spt biase la tros menuju ke kedai ahjumma dan mengorder korean foods spt bibimbap dan dak galbi. wtf is that. bibimbap tu mixed rice la ade nasik sayor ayam sotong etc pastu gaul2 dan makan haha gitew. dak galbi tu ayam ptong kecik2 je kot saje nk glemer mcm xleh mkn mak masak ayam lmfao sukati aku la kan haha. dorg yg len makan ape tah malaysian food la kire. pastu br lah yani dan lakinye dtg. pastu gosip2. gosip pejadah sume stok cite psl keje dorg kt tm tu je. aku ni dh la unemployed haha. tadah jela telinge denga haha tp cite psl encik hairul tu best sket la psl bos die tu haha kesian tol. ha plg best umah die la wakaka bole plak ade housemate ****** mmg bjodoh tol.

pas abis gosip dan melantak, sambung melantak lg kat popeye’s plak. apekah sume perot cm monster. kol 9 br la balik kakak anne amik. smpai umah tros la bpk aku bebel “da mlm br nk balik tido jela sane sng” lmfao. im 23 and i still have a curfew FML ok. nnt da keje xkan nk ckp kat boss “ohh boss sye xleh balik mlm la bpk saye x kasi” hahaahh tros YOU’RE FIRED !!!

p/s: kalau sume petom ade kan best. byk lg bahan bole digosip e.g neo duriandy, jen tunang etc hahaha.

p/s lg: aku x keje lg btw. aku punye suke la nak keje ke x. dok umah abiskan rete mak bpk best pe hahaha. tp skrg kan tgh megasale mmg aku bole menangis air mate drh jela sbb bpk ak sapot mkn pakai je, soping out of list ok. sobs. mari la keje.

p/s lg: aku skrg mkn byk tau tp mslhnye brt aku x naik2. yg naik cumelah lemak di muke asghjskslsgdsjksk muke aku da cam bola. so jgn nk mrh ckp aku mkn sikit la ape la.

p/s lg: sabtu ni convo. hee excitednye.

Advertisements