karoks again!

when: thursday (last week koott)
where: the curve, ikea, ikano

ngapp ngapp.

prengg prengg.

setelah submit thesis fyp rabu lepas maka zombie2 kampong pisang spt aku, anne, yani, sitot, nad, intan dan skin pon gi la karok keesokkan hari nye. hahah. cam ade kaitan je. so pagi syapie (x syapie sgt la dlm pkol 11) ktorg pon gerak la pi the curve. sampai je tros melantak ok memandangkan sume pon tgh kebulur tgahari bute nih. melantak di mane? di ikea lah semestinyerr. monster2 ni sume pon makan meatball, salmon steak, chicken chop, chicken wings etc etc dgn lahapnye. pas makan, karok !! aku dan anne spt biase dgn lagu kpop dan juge lirik yg diprint hahaha. tp next time nak karok lagu 90s plak spt bsb, nsync, m2m etc hahaha i oso cant belip this.

di luar redbox.

cobaan sitot utk test habuk roller ikea di baju aku. motipp ??

mcm kaver album new boyz daa.

pas karok soping kat ikea plak. beli meja study kaler merah haha study la sgt. nak study pe lg mangkok nak abis blaja da. kire cam meja laptop la sebenanye. pastu tah mane2 sume nk berwindow shoping kat the curve tp x beli pe pon. tulang belakang aku da cam hape pye sakit ni. haha. pastu gi makan ss2 plak. aiyark. wa mmg lapa tp wa cam nak pengsan dah ni der. layankan jela share roti daging n pink panther ngan sitot. pastu balek la mmu. sampai bilik je aku da cam x betol. saket badan saket otak pe sume ade. haha. nasib duri ngan anne dah balik rumah. so xyah la dorg menyaksikan aku mengerang dan menangis pd pkol 3 pg cam antooo pon ade LOL. ok la nk update the next entry plak wakaka bye.