surprise surprise.

when: thursday nite.
where: haven, look out point ampang.
activity: erol & anne’s surprise birthday partayy.
ppl involved: me, anne, yani, erol, emie, sitot, dot, nad, intan, skin, paru, hasnor.


the first team (me, anne, yani, erol, emie) arrived at 9pm. kononnye aku teringin makan kat situ watdeheck akuu gak kene. aku yg siap booking segala. hahah mmg xlaa. mmg yani la yg plan besday boipren die nih. so the clueless erol pon xtau pape la ni. ikot je. masalahnye anne pon xtau surprise ni utk die gak wakaka. waiter tu plak xtau pape, siap tanye haa bape org ni? 5 person? tp semalam booking ni tulis 12? haha kantoi di situu. tp erol kan mcm lampi je so selamat la. lol. so ktorg pon order la makanan.

ni lah die makanan sume org.

aku – tomyam fried rice with shrimp rm12 (sedap la gak).
anne – herbal grilled lamb chop rm18 (kecik gila ok, sesuai utk org yg mkn sikit je).
yani – herbal chicken chop rm15 (bole bla la)
erol – spaghetti meatballs rm15 (bole bla la)
emie – mango fried rice rm9 (emie kata masam)

da siap makan da habis licin sume pinggan (kecuali aku laa kan), second team pon dtg bwk kek. happy birthday to you lalala. maka terkejut beruk lah erol kerna sangkaan beliau paru nk balik rumah, tibe tibe muncul plak pasangan ghey die ni. sume nye dah plan laa ok xkan nk gerak ramai ramai kot komphemm die leh agak nk celebrate birthday die ni plak kang. anne lg la terkejut chipanzee kerna beliau sangka nk celebrate birthday erol je haha. tatiann.

so sume org yg lain pon order la makanan. meh aku list makanan dorg plak haha (bajet lensa lily).

dot: spring chick peri peri rm20(nih sedap)
intan: tomyam fried rice with shrimp12 (sama cam aku daa)
nad: chicken alfredo rm12 (sedap la gak)
skin: seafood alfredo rm15 (sedap la gak)
sitot & paru: canton yee mee special rm11 (sedap la gak)
hasnor: kampung fried rice rm8 (ni mcm order kat bwh hb3 pon bole je kot haha)

oh bulan!

sekian lah review makanan dari lensa mili. hahah. ok ok tak sebenanye ade lagi. pas makan ktorg pon konon nk snap snap gamba ber background kan cahaye lampu kl ni la konon tp xde spot yg sesuai laa plak. mungkin kene panjat atas sket kot kat blah panorama tu tp dah la x makan situ pastu nk amik gamba je. so kenott. so ktorg pon turun la kat bwh sket tmpt steamboat tu. byk polis la plak ropenye situ port baek punye utk tuutt. hahah. kate gelap gulita, hanya diterangi sinaran bulan purnama. kenot go betul. dalam kete pon boleh eh. dah la byk remp. tak remp sgt la, nek kete kot. tp perangai cam remp la. haha. x gune btol bwk petam petam ni, otot je lebeh, haha. so dduk la situ jap amik gamba yg xde rope gamba. sbb terlalu gelap so camera xmo amik gamba. cis camera je canggih. chett. camni baik amik gamba sebelah bilik aku kat hb4 tu pon xpe, nampak gak lampu lampu highway mex mcm kat lookoutpoint ni ha.

so di sini saye ingin wish :-

happy 25th birthday erol. saengil chukhae. may you have a blast year ahead. besday ko siap cuti kot.
and happy 22nd belated nk mati punye belated birthday anne de ahjumma! lol.

ok la ni betol sekian. nak study ni ha selase ni midterm dsp, kamis ni midterm vlsi, aiyoyo karawale.

Advertisements