karoks pavi.

when: friday
where: redbox pavillion
activity: karoks!

mic aku kaler merah menyala semangat waja.

me and anne de unnie.

intan dan duri dakamesh.

ze foods.

aktiviti yg telah lame ditunggu-tunggu iaitu karok berjaye dilaksanekan jumaat lepas. walaupon hanye 4 org (aku, anne, duri, intan) kerna petom yg lain sume tgh broke atau ade hal lain. it’s sad so sad it’s a sad sad situation. tape la next time gi karok murah sket. haha. eh tp karok pavi ni ok la gak. rm23 for 4 hours (11am – 3pm) with lunch buffet kot. makan la ko sampai muntah. siap bole suro chef die masakkan stik pe sume. tp aku mkn sikit je kerna tau sajelah. lagi pule aku lebey mementingkan karok dr makan. lols. lagu plak sume very up to date ya knoww mcm nk nyanyi sume je. lagu dlm hitz chart top 20 mcm tu sume ade la pendek kate. i like i like. aku dgn anne byk nyanyi lagu kpop. intan duri byk nyanyi lagu rok kapak. so mcm karok hari ni de 2 kumpulan iaitu malaysia dan korea. haha.

memakan hasil tapauan buffet redbox tadi haha x senonoh perangai lols.

antara lagu kpop dinyanyikan spt timeless, sorry sorry, chu love, gee, into the new world, dan tah pape lg. byk lirik in hangul so aku x reti bace so aku malas nk nyanyi dah pastu haha. lagu english plak spt russian roulette, bad romance, time for miracles, come clean, party in the usa, dan tah pape lg.

pas abis karok pusing satu pavi bwk duri jalan (siann org telok intan ni x penah gi pavi). pastu soping cotton on sbb mane-mane pegi pon nmpk org bwk paper bag cotton on ni kompem sale nih. pastu makan kat food court. anne je order ddukboki. yg laen mkn hasil tapau dr redbox td. hahah. miskin abis dah ni. pastu dorg ni (org2 tua la katekan) discuss psl kawen la idop bermadu la adoi sampai tetido aku atas meja foodcourt tuh lols. pastu sambung pusing pavi lg pastu balek la. nasib x patah riuk pinggang aku hari ni cume saket kaki sket la.

p/s: time karok tu byk laa plak janthan melayu karok same kol 11-3 eee. dah la x smyg jumaat. pi karok pastu melantak buffet pinggan penoh masing2 pastu siap nk rebot2 ngan aku. grr. semak tol. pi smyg jumaat leh x.