karok & skin’s birthday.

when: last week (wednesday)
where: ioi + alamanda + oldtown
with: anne, yani, sitot, skin, duri, nad, emie, paru, erol, aizat
activities: karok + movie + celebrate besday skin + pool

tengok yani. lols.

i likeee this pic hahaha.

baru nk hapdet sbb baru dpt gamba dr sitot dakatot. fail la biro aktiviti camnih. ok first thing first. memule karok kat redbox ioi, happy hour, only rm9++ for 3 hours. patotnye 3pm smpai 6pm jela kan. tp yg bestnye kakak redbox tu kate smpai 8pm. wahh best nih. sanggup nih x tengok adnan sempit semata2 nk karok smpai kol 8. haha. tp i mmg puas hati la karok hari ni. sbb? sbb aku bole nyanyi lagu kpop tanpa sebarang masalah. sbb aku da siap print sume lyric yg aku nk nyanyi (romanized) muahaha. so xde la nyanyi lalala wuwuwu je. lols. tp kol 5.30 da blah da sbb skin nak gi bbq pastu. haha. kene la membuntut drebar.

sempat lagik amik gamba ngan pink panther.

time ni duri pon ade tp gamba yg ade muke die sume gegar2 haha.

pastu skin pon drop ktorg kat alamanda. tujuannye nk tgok adnan sempit. tic pkol 7.45. so xde la rempit semak nk tengok sekali kan. mungkin dorg tengok yg pkol 9pm kot. haha. lawak ah cite ni. patotla die da kutip rm7juta. skrg nk kumpul 1juta penonton plak. lg 100,000 camtu je lg. so sape2 yg suke dan cinte cite melayu (cthnye duri) pi la tengok adnan sempit lagi byk kali pon tape. bg ckop 1juta org. bole la lunaskan impian david teo. haha.

happy birthday! u are sooo tua.

haipp kene laa ade muke aku skali huehue.

the next agenda: skin’s birthday celebration. ha ni yg aku mls nk cite. sbb pjg citenye. dipendekkan cite, plan aslnye ialah kete 1 (aizat, paru, erol, yani, duri) akan pegi putra sentral utk anta yani sbb die punye bas pkol 10pm (nk blk kuala nerang weh). so kete 2 (emie, aku, anne, sitot, nad) akan pegi snow ice dlu. so nnt bile kete 1 da anta yani, baru ktrg roger skin suro dtg sini. seprais seprais la nih. tp mlg x berbau. terlepas bas la plak. so dorg merempit vroom vroom la anta yani gi bus stand s.alam plak. so kete 1 jela yg sempat celebrate birthday skin. setelah lebey kurang sejam barulah dpt celebrate. haha. skin pon dtg dgn clueless nye. happy birthday skin!

huaa ade lagi. huaa mlsnye nk taip. ceh cam la org pakse ko taip. grr. ok next! main pool plak kat sebelah oldtown tu haa. tunggu foreigner kanye west lembap plak main. time tu la die nk aja kwn die cara2 main pool kan. main cungkil je dah laa. masok gak pe. haha. so main la ktorg beramai2 6 org 1 table. seksa nk tunggu turn tau tak, seksa. pastu kete 1 yg da puas merempit ke s.alam td pon dtg join main skali. ha tambah lg 3 org. so jd la 9 org main 1 table. adoyai pening aku nk tunggu turn pening. pastu da foreigner putih sket blah, baru la separate main 2 table. hehe. puas ati aku.

anyway hari itu sgtlah memenatkan. nasib aku x krem. haha.


Advertisements

what a great day.

when: tuesday
where: mmu

hari ni dimulekan dgn x best sbb pg bute lg (x bute sgt la pkol 11) da pegi lab vlsi utk siapkan assignment (sbb assignment gune mentor graphic ok kat lab je bole wat pkai linux lg). tp schematic x jadi (ade problem ngan test bench pe jadah tu) x generate graph maka aku dan partner2 ku si duriandy dakamesh dan nadshah pon brambos la dr lab dgn dukacitenye. lalu ktorg pon menuju la ke mph utk ambik vico free (2x amik haha x senonoh) pastu tgok garage sale kat mph. x best pon. pastu gi booth ccip (cross cultural international programme) siyes xtau aku pakai bantai je nih haha. tp ade byk international booth la by foreign students. kate mmu penoh foreigner haruslah byk booth dr negare spt indonesia, thailand, libya, yemen, saudi arabia etc. ade jugak local booth dr sarawak, indian, chinese etc. so aku duri nad pon gi la booth yemen utk buat lukis inai kat tangan sbb free kot mwahaha. jumpe plak ex-opismate aku kat jtrend dlu si sande, sami & moohi.

ptg plak tido kroh kroh. best best. mlm plak aku yg lapa masak la megi sbb x larat nk menapak ke hb3. cam lemah je bdan xtau apsal. pastu br aku nk start wat lab report (eceh ceh) tibe2 skin buzz anne dan ajak gi minom. lalu anne pon menyuarakan pendapat bernas ke oldtown. aku pon menyuarakan pendapat bernas ke pool. haha. lalu pergilah kami ke oldtown bersame sitot dan yani juge. ngap ngap. pastu gi pool. adela 8juta jam tunggu cayanunalip ngan foreigner kat tmpt pool tu habis main. grr. bajet terer je pomp tu. haha. emo emo. ok la nk tido. eh nk siapkan lab report. sok de plan lain plak. karoks and adnan sempit. oh so rempit. lols.