riang ria di hari raye.

bole tak baru nk update psl raye hahah suke aku laa kan. ni blog sapeeee ??? wekk. pslnye da update kat tumblr lope plak kewujudan blog rasmi nih x hapdet lg. baiklah akan saye hapdet skrg. btw raye haritu aku igt aku raye sorg2 je (ngan parents aku la ofc) memandangkan taun ni turn abg kakak aku sume raya umah mertua masing2. family aku ni de sistem di mane raye taun ni sume raye sini raye 1st smpai raye 2nd, next year rumah mertua plak, next next year rumah sini balik dan begitulah seterosnye. so mmg akan ade la raye yg aku akan jd anak tunggal, ade jgk raye yg aku akan jd bibik. tp skali abg aku no 3 tu xjd raye kedah, so ade kwn la nk raye taun ni hehe. xde la jd ank tunggal :’) duet raye maseh dpt lg ye mmndgkan raye aritu aku xde keje lg haha bijak sungguh aku plan nk start keje pas raye (pdhl mmg dpt pas raye LOL). so timekasih la abg kakak makcik pakcik sume yg bg saye duet raye taon dpn aku plak la kasi duet raye kat ank sdare sume ek? sob sob tape aku nk ikot style duri, sape nk duet raye kene ckp aku cantik 10x dulu hhahaha besnye besnye. so raye ke-3 bru lah kakak abg aku laen sume balik.

raye ke-7 plak ade konvoi raye sesambest (name nak kene sepak) konvoi raye ngan ex-schoolmates sume la. besenye konvoi area s.alam etc tp taun ni director si cimap nk org raye umah die kot haha so die pon tuka la. raye area sg buloh, ampang, keramat camtu. very the kl. gi rumah em, zaeisha, jannah, cimap, dol and tah sape lg. bape umah je tp dr pg smpai ke ptg sbb jaoh2 sumenye. byk mase spend atas jalan je apekah la. xksh la janji dpt beraye n jumpe kwn2 lame haha bes gak la.

tu jela cite raye aku slain gi umah makcik pakcik tu bese la. umah aku mmg xde open house so sape2 nk dtg sile jela serang. petom petam ni tah bile nk dtg pas raye kot br dtg. tah raye ape dah time tu hahah okla smpai di sni sahaje karangan raye saye byebye! next time (2638278 bulan akan dtg) saye update lg! 😛

cr to aie for gamba konvoi raye.

Advertisements