sambest girls reunite.

team A yg bjaye bakar ayam walopon asek makan asap.

motiff la tarok gamba sdiri LOL.

pas pnat melantak.

main rendam kaki je. x sanggop nk membasahkan baju haha.

all of us.

so ahad lepas telah di adekan sambest girls reunion (reunion skola tp pomp je) di bukit belachan *wae bukit belachan waeee??* kerna mungkin da bosan dgn congkak gabai etc. bkt belachan atau taman rimba ampang ni not bad gak la. cume nk menapak dr gate ke tempat yg best mandi tu saket pinggang gak la. xtau la pakcik guard tu kate 200m tp ak rs cam 2km je hahah whatever la pakcik.

reunion ni best sbb buat bbq! woohoo. pastu sume org pon ade bwk makanan sket2 ala2 potluck la ni tp ni nenek sgale potluck sbb byk gle makanan LOL. slain ayam dan frankfurter yg dibbqkan, ade juge bihun ain kama, puding caramel nadea, pizza buatan along, buah2an, kuih muih dan tah ape2 lg. mmg sengkak ah kan kalo nk makan sume.

team bbq plak telah di bahagi kpd 2 iaitu team A dan team B. aku mesti la team A yg bjaye baka ayam haha. team B plak ialah team buat arang 8juta jam sbb dorg gune teknik tradisional almaklumlah ade 1 je alat pembakar si aten punye kaler merah dlm gamba atas ni ha. wakakaka. apepon tahniah la kpd kedue2 team kerna tbukti tanpe janthan kte masih leh wat bbq LOL.

pas sume da abis melantak, maka terjon lah memasing ke sungai. tp ade gak yg x terjon sungai antarenye aku la sbb mls nk tuka2 baju kang so aku main rendam2 kaki je haha. da pnt mnd sume pon naek atas balek n sambung melantak lg. gile perot dinaso sume. pastu ptg dlm kol 5 sume pon siap2 la nk balek. acare diakhiri ngan pemberian keychain dr oz from paim dan ucapan nadea sbg organizer. pastu sume pon balek la. haha.

*peserte2: mili aten eryn milah ainun qila poora olie along chepah nadea esma piah deqya nadia awe anis syue2 ainamir scud durra aink nazurah dijah sariyah jannah paim kakshifa. sekian.

*gamba curik kat fb chepah.

Advertisements