fyp presentation and shutter island.

finallyyyyyy the presentation is done. hahah mcm mimpi je okk sume da abis. thesis da submit, presentation da abis. mimpi ke pe ni ?? *tepok tepok pipi*

amek gamba dpn lif je iskk.

ya habibi pon nk amik gamba. amekk.

well, presentation smlm mmg ok. moderator sporting kot. *erkkk*. MEMANG TAK LAAA. aksi tembak menembak spt biase mmg xleh dielakkan. mcm gune bazooka ok. peng peng peng dush dush dush. yg plg xleh blah, bole kate project ktorg ni x related ngan engineering ?? what the eff ?? hurmm lantak la. yg penting pasni edit plagiarism je pastu submit hard cover pastu setel. hiahaha. semoge pass (pass jela xkan bajet A+ kott) dgn jayanye aminnnn.

malam nye intan ajak tgok movie plak kat alamanda bsame duri, anne dan ella. haha bes gak nih aku pon x kose nk dok bilik teringat2 muke si *** tadik sambil wat muke kerek menghine ktorg arghh. tp cte ape itu kte xtau ye. skali masok movie ropenye cte shutter island. leonardo dicaprio and mark ruffalo jd hero. ciss cite org gile ropenye !! adoyai. dah la aku saket otak dr siang td. makin saket otak aku. iskk.

cite ni psl leonardo dicaprio sbg edward daniels, seorang us marshal yg tgh investigate psl org gile (rachael solando) yg lari dr hospital gile (ashcliffe hospital) kat shutter island ni ngan ditemani partner die iaitu chuck. pastu kat sane dorg interview la sume org kat hospital gile tu utk cari rachael ni. hahah. pastu die rase hospital ni wat pembedahan otak utk org gile kat sini supaya sng nk control dorg. sambil tu die pon carik andrew laeddis, org gile yg duduk kat sni yg bunuh wife die dlu (dolores chanal). pastu die pon rase sume org kat pulau tu sebenanye jahat and berpakat nk tuduh die gile supaya die xleh keluar dr pulau tu and sebarkan pasal bedah2 otak ni.

sebenarnye, die lah org gile yg sebenar. die lah andrew laeddis. die gile pas bunuh wife die sbb wife die pon gile gak gi lemaskan 3 anak dorg kat tasik. mmg dlu die us marshal tp pas die bunuh wife die tu die da gile kot. tros masok hospital gile nie. tp die masih prasan yg die tu us marshal and nama die plak jd edward daniels. si chuck tu plak yg kononye partner polis die tu, sbenanrnye doktor gile die. wkakaka. dorg saje je blakon and plot drama ni supaye die igt balik and x gile dah. tp malangnye x bjaye. die tetap gile di akhir cerite. so tpakse la dorg amik die dan xtau la bwk gi mane. cam nk kene hukum bunuh je. sbb die sebenanye org gile yg ganas dan asik cederakan org. ish ish kesian. ngan aku2 skali jadik gile pas tengok cite ni. arghhhh. tp mmg best laa cite ni sbb ending yg sgt unpredictable.