solomon kane.

watched this movie last night at alamanda with anne, yani, sitot, duri, skin, paru, emie, erol, and aiman. err duri laa yg suro tengok ni. from the director of conan the barbarian katenye. name dah la solomon mcm smoked salmon je. mmg aku tau dah la x best kan waaa. what the eff la solomon kane ni tak bestttttt. two thumbs downnnnn. tp skin kate best gile siap nak tengok lagi skali haha. so laen org laen pendapat la kot.

ape yg xbest? sbb byk gile watak org jahat yg hodoh. devil’s reaper (mcm antu je, konon malaikat maut die la), malachi (ahli sihir jaat gile, muke dah la printed mcm suratkabar), witch bdn cam bdk kecik (tp bile da kantoi die witch tros bertuka jd witch besa dan hodoh), masked rider (ni abg solomon si marcus muke da la hodoh gile), demon last skali tu (mcm transformer dowh), pastu makhluk yg da disumpah jd cam zombie (mcm i am legend punye makhluk tu). eee siyes nyampah tengok cite ni. action jela best. character sume x best sume hodohhhhh. pastu nak bunoh org stok nak tikam dan seret pedang tu. paham x maksod aku. bile die tikam ngan pedang, tarik jela balik kan. ni dah tikam, die seret pedang tu dlm bdn org tu pastu baru tarik. hahah xke seriau namenye. pastu mesti nk potong kepala org tu skali. adoi. pastu tangan solomon siap lobang sbb kene salib haha nsb ade witch terer pandai betolkan wakaka. scawee gile weh.

p/s: “it is a price, i shall gladly pay” – said solomon kane. tak glad pon. bak balik 6 hengget!! LMFAO.