what a great day.

when: tuesday
where: mmu

hari ni dimulekan dgn x best sbb pg bute lg (x bute sgt la pkol 11) da pegi lab vlsi utk siapkan assignment (sbb assignment gune mentor graphic ok kat lab je bole wat pkai linux lg). tp schematic x jadi (ade problem ngan test bench pe jadah tu) x generate graph maka aku dan partner2 ku si duriandy dakamesh dan nadshah pon brambos la dr lab dgn dukacitenye. lalu ktorg pon menuju la ke mph utk ambik vico free (2x amik haha x senonoh) pastu tgok garage sale kat mph. x best pon. pastu gi booth ccip (cross cultural international programme) siyes xtau aku pakai bantai je nih haha. tp ade byk international booth la by foreign students. kate mmu penoh foreigner haruslah byk booth dr negare spt indonesia, thailand, libya, yemen, saudi arabia etc. ade jugak local booth dr sarawak, indian, chinese etc. so aku duri nad pon gi la booth yemen utk buat lukis inai kat tangan sbb free kot mwahaha. jumpe plak ex-opismate aku kat jtrend dlu si sande, sami & moohi.

ptg plak tido kroh kroh. best best. mlm plak aku yg lapa masak la megi sbb x larat nk menapak ke hb3. cam lemah je bdan xtau apsal. pastu br aku nk start wat lab report (eceh ceh) tibe2 skin buzz anne dan ajak gi minom. lalu anne pon menyuarakan pendapat bernas ke oldtown. aku pon menyuarakan pendapat bernas ke pool. haha. lalu pergilah kami ke oldtown bersame sitot dan yani juge. ngap ngap. pastu gi pool. adela 8juta jam tunggu cayanunalip ngan foreigner kat tmpt pool tu habis main. grr. bajet terer je pomp tu. haha. emo emo. ok la nk tido. eh nk siapkan lab report. sok de plan lain plak. karoks and adnan sempit. oh so rempit. lols.

Advertisements